Diari La Veu del País Valencià
Els hotels del País Valencià estaran al 83% en el pont del Pilar

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat aquest dijous que els hotels tant del litoral com de l’interior del País Valencià “parteixen amb unes previsions properes al 83% per al pont del Pilar”. Colomer ha avançat així els resultats de l’enquesta realitzada per Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d’hotels, tant de litoral com d’interior, per al pròxim pont.

Així, segons el sondeig referit a aquesta festivitat d’àmbit estatal, el País Valencià compta amb unes reserves confirmades estimades en un 82,96% en el litoral, on el percentatge més alt el registra Benidorm (la Marina Baixa), amb un nivell de reserves que arriba ja al 91%.

Per a Francesc Colomer, és “francament interessant” que les ocupacions que registren els nostres hotels durant aquest pont i el passat 9 d’Octubre siguen similars a les obtingudes en plena temporada turística estival, la qual cosa significa que “la lluita contra l’estacionalitat l’anem guanyant entre tots”.

Segons el parer del secretari autonòmic, “hi ha un sector turístic molt competitiu, molt motivat i disposat a innovar” i advoca per “avançar clarament en un concepte nou, en una estratègia que passa per demostrar als mercats que el País Valencià és competitiu, divers i està obert tot l’any”.

En aquest sentit, Colomer ha volgut reiterar el treball que es fa per a “qualificar productes, invertir en capital humà, consolidar plantilles i demostrar que ací la nostra gran diversitat permet poder plantar cara en els millors mercats turístics”.

Per això, ha recalcat que “des de Turisme es continuarà invertint en estratègies, com ara la de #Creaturisme, que ajuden a crear producte complementari i generar flux de turistes durant tots els mesos de l’any”. De fet, “en aquest últim trimestre de l’any s’intensificarà la promoció enfocada a producte, com ara la Mostra de Turisme, que tindrà lloc en el CAC els dies 27 i 28 d’octubre”.

Respecte a l’interior, les previsions per al pont del Pilar de Turisme Comunitat Valenciana indiquen que els hotels d’interior preveuen una ocupació del 82,78%, la qual cosa suposa una diferència de 9,5 punts percentuals més respecte al mateix període de l’any anterior.

Comparteix

Icona de pantalla completa