Diari La Veu del País Valencià
El PSPV denuncia que el Consell pagarà 9,5 milions per una autovia que el PPCV no va arribar a realitzar

La secretària d’Infraestructures del PSPV, Sandra Martín, ha afirmat aquest dissabte que la Generalitat “està condemnada a pagar 9,5 milions d’euros d’un nou ‘pufo’ de l’anterior govern del PP”, per una autovia a Alacant que el PPCV no va arribar a realitzar.

“La gestió del Partit Popular ha costat i segueix costant diners a tots els ciutadans i ciutadanes que formem part de la Comunitat”, ha assenyalat la dirigent socialista en un comunicat.

Martín ha explicat que Isabel Bonig, durant el seu mandat al capdavant de la Conselleria d’Obres Públiques, “va creure convenient resoldre unilateralment i de manera capritxosa un contracte per la CV-95, l’Autovia de la costa a Oriola (el Baix Segura)”.

La decisió de Bonig de rescindir el contracte “de manera unilateral està costant diners molts anys després”, ha lamentat la diputada socialista, qui ha afegit que es tracta d’un deute que “haurà de ser afrontat per l’actual Consell de Ximo Puig”.

La secretària d’Infraestructures socialista ha lamentat que aquesta despesa “llastrarà novament els pressupostos de la Generalitat” i demostra que el PPCV “no ha tingut molt clar que els diners i els deutes s’havien de pagar”, per la qual cosa és el Consell el que s’ha fet càrrec dels deutes de l’anterior govern.

Comparteix

Icona de pantalla completa