Diari La Veu del País Valencià
Les restes del cicló Leslie arribaran aquest migdia al País Valencià

Les restes del cicló Leslie arribaran aquest migdia al País Valencià i podrien produir-se precipitacions de fins a 50 litres per metre quadrat localment fortes o molt fortes i acompanyades de tempesta a la demarcació de Castelló, que roman en alerta taronja.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), la banda de precipitació que ara travessa la Península, visible des del Cantàbric fins a Gibraltar, anirà avançant cap al Mediterrani al llarg del matí fins a arribar al territori valencià a partir de migdia.

En arribar es trobarà un ambient inestable i vent del sud-est humit penetrant pel litoral de la meitat nord del territori, més intens a la demarcació de Castelló, la qual cosa reactivarà la banda de precipitació que s’acosta.

Les precipitacions podrien ser localment fortes o molt fortes i acompanyades de tempesta, sobretot a partir de la vesprada a la demarcació de Castelló, mentre que les demarcacions de València i d’Alacant romanen en alerta groga per pluja de 20 litres per metre quadrat.

El Consorci de Bombers de Castelló recorda que Emergències de la Generalitat manté activada la preemergència per pluges per a tota la demarcació, que podrien arribar a 50 litres per metre quadrat i que aniran acompanyades de tempestes localment fortes.

Comparteix

Icona de pantalla completa