Diari La Veu del País Valencià
Sandra Gómez, candidata oficial del PSPV a l’Alcaldia de València per a les eleccions de maig

La secretària general del PSPV de la ciutat de València i portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament, Sandra Gómez, ha sigut proclamada candidata oficial a l’Alcaldia de València per a les eleccions municipals de maig de 2019.

Així ho ha assegurat en un comunicat el portaveu de la direcció local, Borja Sanjuán, qui ha agraït el suport de la militància que, ha subratllat, representa “un projecte il·lusionant i que ha retornat la veu als socialistes a la ciutat”.

A més, ha destacat que, després d’aquesta proclamació, el PSPV és “la primera formació que compta amb una candidatura clara i un projecte definit per a València”.

Sanjuán ha posat en valor que la candidatura de Sandra Gómez representa un projecte polític centrat a “millorar la vida de les persones i a construir un model de ciutat des del diàleg i el consens”.

“L’objectiu dels i les socialistes és liderar aquesta ciutat amb un projecte d’esquerres, valencianista i feminista que s’ocupe de resoldre els problemes que realment preocupen la ciutadania”, ha exposat el portaveu del PSPV de la ciutat de València, per a qui Gómez és “la candidata que millor representa la societat valenciana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa