Diari La Veu del País Valencià
L’obra ‘Mayerling’ del Royal Ballet s’emet per primera vegada en 17 cines valencians aquest dilluns

L’obra Mayerling del Royal Ballet s’emetrà per primera vegada en directe en cinemes de tot el món des de la Royal Opera House, al Covent Garden de Londres, i désset cinemes valencians repartits en catorze municipis l’oferiran en directe aquest dilluns a les 20.15 hores.

Segons ha informat la promotora d’aquesta projecció en un comunicat, sales de cinema i cases de cultura de l’Alfàs del Pi (la Marina Baixa), Alacant (l’Alacantí), Alzira (la Ribera Alta), Calp (la Marina Alta), Dénia (la Marina Alta), Finestrat (la Marina Baixa), Oliva (la Safor), Ondara (la Marina Alta), Ontinyent (la Vall d’Albaida), Requena (la Plana d’Utiel-Requena), Torrevella (el Baix Segura), València, Vila-real (la Plana Baixa) i Villena (l’Alt Vinalopó) acolliran l’emissió via satèl·lit.

Aquesta retransmissió servirà com a inici de la nova temporada d’emissions en directe, tant d’òpera com de ballet, de la Royal Opera House. Mayerling és una “inquietant i emotiva producció, un clàssic del repertori del Royal Ballet, que mostra el glamur de la cort austrohongaresa amb la seua profunditat emocional, les seues evocadores imatges i un dels papers més exigents mai creats per a un ballarí”. Kenneth Macmillan va ser el coreògraf d’una obra complexa sobre l’hereu de l’imperi dels Habsburg, un príncep psicològicament turmentat.

L’emissió en viu té una durada de tres hores i inclou presentació i dos intervals. A més, la retransmissió oferirà una visió única de l’espectacle amb imatges exclusives entre bastidors, entrevistes i primers plànols dels artistes. La producció conté escenes amb contingut adult i no són recomanades per a menors de 12 anys.

Comparteix

Icona de pantalla completa