Les precipitacions d'aquest diumenge deixen més de 50 litres per metre quadrat en diverses localitats del Baix Maestrat

Als municipis de València i Alacant la màxima quantitat de litres per metre quadrat que s'han registrat per les pluges ha sigut de 20
/ València
14 octubre 2018 01:00h
Emergències no ha registrat cap incident per les tempestes.

Les precipitacions caigudes aquest diumenge de vesprada a la demarcació de Castelló han deixat un total de 70 litres per metre quadrat –fins a les 18.00 hores– al municipi d'Alcalà de Xivert (el Baix Maestrat), 67,8 a la Pobla de Benifassà (el Baix Maestrat) i 59,6 a Cervera del Maestrat (el Baix Maestrat), segons han informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) a través de les seues xarxes socials.

A aquestes dades els segueixen les xifres registrades a Traiguera (el Baix Maestrat), amb 52 litres, i a Atzeneta del Maestrat (l'Alt Maestrat), amb 43,0. Per darrere queden les dades referides a les demarcacions d'Alacant i València, en les quals les precipitacions han sigut menors.

A la demarcació de València, el municipi on més litres per metre quadrat han deixat les precipitacions ha sigut Setaigües (la Foia de Bunyol), amb 19 litres. Finalment, a la demarcació d'Alacant el municipi d'Elx (el Baix Vinalopó) ha registrat un total de 28,3 litres.

next