Diari La Veu del País Valencià
Les precipitacions d’aquest diumenge deixen més de 50 litres per metre quadrat en diverses localitats del Baix Maestrat

Les precipitacions caigudes aquest diumenge de vesprada a la demarcació de Castelló han deixat un total de 70 litres per metre quadrat –fins a les 18.00 hores– al municipi d’Alcalà de Xivert (el Baix Maestrat), 67,8 a la Pobla de Benifassà (el Baix Maestrat) i 59,6 a Cervera del Maestrat (el Baix Maestrat), segons han informat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) a través de les seues xarxes socials.

A aquestes dades els segueixen les xifres registrades a Traiguera (el Baix Maestrat), amb 52 litres, i a Atzeneta del Maestrat (l’Alt Maestrat), amb 43,0. Per darrere queden les dades referides a les demarcacions d’Alacant i València, en les quals les precipitacions han sigut menors.

A la demarcació de València, el municipi on més litres per metre quadrat han deixat les precipitacions ha sigut Setaigües (la Foia de Bunyol), amb 19 litres. Finalment, a la demarcació d’Alacant el municipi d’Elx (el Baix Vinalopó) ha registrat un total de 28,3 litres.

Comparteix

Icona de pantalla completa