Diari La Veu del País Valencià
La platja les Arenes de València posa en valor la seua oferta arrossera amb unes jornades amb menús a preus especials

Els arrossos prendran la platja de les Arenes de València del 3 al 18 de novembre amb menús amb preus especials en la cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners. L’Associació d’Empresaris Hostalers i Balnearis de la Platja de les Arenes opta per cinqué any consecutiu per aquest esdeveniment que aglutina modernitat, gastronomia, tradició i cultura, i que contribueix a la promoció turística i cultural de la platja.

Les reserves es podran realitzar a través de la web i de la plataforma que cedirà la Fundació Turisme València. En les jornades els restaurants d’aquesta platja oferiran propostes d’alta cuina a preus especials. Com a novetat, enguany alguns establiments donaran protagonisme a la cocteleria, que es podrà gaudir mentre es menja o se sopa amb combinats creats per a l’ocasió.

En aquesta edició participen els restaurants, Balandret, Destinación 56, El Coso del Mar, Gabbeach, L’Estimat, La Marcelina, La Marítima (Grupo la Sucursal), La Muñeca, La Pepica, Marina Beach Club, Panorama, Portolito, Restaurante Sorolla del Hotel Las Arenas, Restaurante Tridente del Hotel Neptuno i Vivir sin Dormir. Les seues propostes tindran un preu des de 25 euros, segons el restaurant, i es recolliran en una guia que estarà disponible en tots els establiments participants i en nombrosos punts de la ciutat.

Les jornades han sigut presentades aquest dilluns a l’Hotel Balneari Les Arenes amb la presència de Pilar Moncho, diputada provincial de Turisme; Antonio Bernabé, director de la Fundació Turisme València; José Miguel Bielsa, president de l’Associació d’Empresaris Hostalers i Balnearis de Platja de les Arenes, i Carlos Boga, director de l’Hotel Les Arenes.

Bielsa ha explicat que les jornades serveixen per a reivindicar el treball i “posar en valor el patrimoni gastronòmic i històric de la nostra platja, per a reforçar un dels pilars fonamentals de la nostra identitat, com és la cultura de l’arròs mariner, i per a tractar de desestacionalitzar la temporada en una zona que es pot visitar durant tot l’any”. Moncho, per la seua part, ha assegurat que un dels màxims esforços del Patronat de Turisme de València va dirigit precisament a aprofitar i revalorar l’autòcton, per a presentar al món una oferta experiencial “única i autèntica”.

Comparteix

Icona de pantalla completa