El PSPV proposa l'exdiputat de Podem Marc Pallarés per a ocupar la vacant del Consell Rector d'À Punt

L'actual professor de l'UJI ocuparà el lloc que va deixar Vicente Vergara
/ València
16 octubre 2018 01:00h
Marc Pallarés en una imatge d\'arxiu presidint la comissió de radiotelevisió valenciana a les Corts.

La dimissió de Vicente Vergara va deixar un lloc lliure en el Consell Rector d'À Punt que ha tardat uns mesos a ser cobert. Aquest dimarts el PSPV ha revelat que ha proposat en la Junta de Síndics que Marc Pallarés ocupe aquesta plaça vacant. Pallarés va ser diputat a les Corts per Podem però va deixar el seu escó per a incorporar-se com a professor a la Universitat Jaume I de Castelló. 

L'exdiputat de la formació morada va ser a més president de la comissió de l'Espai Audiovisual, que va donar llum a la llei de l'actual radiotelevisió pública, un aspecte que per al portaveu socialista, Manolo Mata, el fa el candidat ideal per la seua experiència en l'engegada d'À Punt.

La renúncia de Vergara es va produir arran del cúmul d'una sèrie d'aspectes que el van deixar entre l'espasa i la paret. La seua incompatibilitat amb el càrrec, atés que també era propietari de la capçalera Cartelera Túria ja el va posar en el punt de mira. Però el fet que va desencadenar la seua dimissió va ser que en un dels projectes audiovisuals que havia seleccionat À Punt estava treballant el seu fill. 

next