Diari La Veu del País Valencià
La jutgessa dóna la raó al Vila-real: El camp de futbol es pot dir ‘Estadi de la Ceràmica’

El Jutjat Mercantil número 3 de València ha desestimat la demanda d’un empresari contra el Vila-real CF per denominar el camp de futbol ‘Estadi de la Ceràmica’, marca que el demandant havia registrat en 2015 a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques. Segons va informar el Tribunal Superior de Justícia valencià, la jutgessa dóna la raó al club de la Plana Baixa, ja que aprecia “mala fe” en l’actuació de l’empresari.

La magistrada considera que el demandant va registrar la marca ‘Estadi de la Ceràmica’ en espanyol i també en anglés (Ceramic Stadium) quan va ser “coneixedor de les serioses intencions del club esportiu demandat d’utilitzar-ho per a denominar el nou estadi de futbol”.

Per aquest motiu, la magistrada estima la demanda interposada pel Vila-real en resposta a la demanda de l’empresari, declara nul·les les dues marques i ordena la cancel·lació d’aquestes a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques.

Encara que el Vila-real va formalitzar en gener de 2017 el canvi de nom de l’estadi –anteriorment conegut com El Madrigal–, les gestions per a dur a terme el projecte van nàixer anys abans i el seu president, Fernando Roig, va fer al·lusions a aquest en diverses intervencions públiques.

Comparteix

Icona de pantalla completa