Bonig espera "tindre el nom" del candidat a l'Alcaldia de València abans que acabe l'any

La presidenta del PPCV veu necessari que Ribó no governe més València perquè "l'ha convertida en una ciutat pobra sense ambició"
/ València
17 octubre 2018 01:00h
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en una imatge d\'arxiu.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha manifestat aquest dimecres que espera "tindre el nom" del candidat a l'Alcaldia de València "abans que acabe l'any" i ha insistit que el partit "té banqueta".

"Nosaltres sempre hem dit que el PP té banqueta. És cert que hi ha hagut retard. La direcció va decidir que el nom es coneixeria després de les eleccions andaluses; a nosaltres ens agradaria que se sàpiga al més prompte possible. Estic sorpresa que estiga tot el món pendent, no els càpiga el menor dubte que triarem la millor persona", ha assegurat.

Bonig ha realitzat aquestes declaracions durant la seua visita al Congrés Nacional de Sindicats de Policies Locals, que s'ha celebrat a Alboraia (l'Horta Nord). 

Sobre si considera positiu o negatiu no disposar encara de candidat, Bonig ha admés que cap la possibilitat que es "creme" si es coneix amb massa antelació i ha insistit que "el partit té els seus temps".

"S'està treballant, el nostre portaveu municipal, Eusebio Monzó, està fent una gran tasca, igual que Luis Santamaría –president de la gestora de València–. El meu partit no para de treballar. El colofó arribarà però cal esperar un temps", ha agregat.

La presidenta del PP valencià, a més, s'ha mostrat convençuda que amb un govern del seu partit "la ciutat tornarà a ser un referent internacional, no aquesta ciutat pobra, de tercera, en la qual ens ha ficat Joan Ribó amb la seua falta d'inversions i ambició".

next