Diari La Veu del País Valencià
Vox celebrarà el seu acte en un restaurant d’Alboraia després de la cancel·lació en l’escola dels jesuïtes

Vox celebrarà finalment el seu acte convocat per al dimecres 24 d’octubre al Restaurant La Ferradura d’Alboraia (l’Horta Nord), després que la direcció de les Escoles de San José-Jesuïtes de València rebutjaren cedir les seues instal·lacions per raons de seguretat i per “forta tensió política”.

El partit informa en un comunicat que el nou local té un saló amb capacitat per a “més de mil persones” i que a l’acte de la setmana vinent assistiran el president estatal de Vox, Santiago Abascal, i el vicesecretari jurídic, Pedro Fernández. A més, hi haurà autobusos per a traslladar persones des de la seua seu a València.

Vox insisteix a denunciar l'”incompliment” per part dels responsables del col·legi de Jesuïtes de l’acord de lloguer aconseguit “verbalment” amb el partit i afirma que no hi havia contracte, però sí s’havia emés una factura proforma, s’havia pagat la reserva i els havien remés el contracte.

Aquest partit lamenta que el col·legi haja decidit “canviar de criteri”, doncs fins ara havia cedit el seu saló d’actes a totes les formacions polítiques, i assegura que la “tensió política és la mateixa que quan es va negociar el lloguer” i que la seguretat “mai no serà un problema”, ja que Vox s’encarrega de garantir-la.

En opinió de Vox, hi ha un “incompliment contractual per rescissió unilateral” del col·legi, per la qual cosa es reserven el dret d’exercir les accions legals que consideren convenients, i lamenta que el centre impedisca l’acte d’un partit que defensa “els mateixos valors que se suposa hauria de defensar eixe centre educatiu”.

L’acte, titulat ‘España Viva’, tindrà lloc finalment el 24 d’octubre a les 20 hores al restaurant La Ferradura de la platja de la Patacona i pretén ser una continuació a València d’allò viscut a Vistalegre, assegura el comunicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa