Diari La Veu del País Valencià
La pista de Silla, tallada a causa de la pluja

L’episodi de gota freda que s’està vivint des d’aquest dijous ja ha començat a produir importants incidències de trànsit a tot el territori. Moltes carreteres secundàries estan tallades i poc abans de les 17.00 hores s’ha tallat també la Pista de Silla, una de les entrades a València, a causa de l’acumulació d’aigua que fa impossible la circulació en ambdós sentits. També hi ha talls en altres dues carreteres autonòmiques i la circulació és complicada en altres cinc vies. A més, segons informa la Direcció General de Trànsit, en alguns casos hi ha retencions de fins a 8 quilòmetres.

A la Marina Alta, l’aigua també ha perjudicat el trànsit en la carretera de la Marineta Cassiana, el camí de la Bota, el camí del Llavador i l’Assagador de la Marjal. La major part dels problemes s’ha situat en carreteres i camins secundaris, per exemple a l’entorn de la platja de l’Arenal, encara que l’acumulació d’aigua també ha afectat l’avinguda de la Llibertat.

A Castelló de la Plana, les pluges obliguen a tallar també diversos punts de la xarxa vial. A més, s’aconsella que, si es troba una via oberta al trànsit però hi passa aigua, no es creue. “La prevenció és la millor decisió per a garantir la seguretat”, afegeixen fonts oficials.

A les 17.30h, s’havia tallat al trànsit el pas subterrani del Grup Lourdes, el pas subterrani de la ronda Nord, el camí de l’Enramada davant del cementeri nou, el camí Cova Colom (Grup La Venta Nova), el pas subterrani Urbanització Font de la Reina, el Camí Sant Jaume (accés a la platja d’Almassora), el Racó Mercader i el Barranc del Sol, al Grup Roser.

El servei de Metrovalencia també s’ha vist afectat per les fortes pluges d’aquest dijous. Segons ha informat l’empresa al seu compte de Twitter, la línia 1 està tallada entre Torrent i Font d’Almaguer i entre Empalme i Seminari.

Comparteix

Icona de pantalla completa