Diari La Veu del País Valencià
À Punt obté el seu rècord d’audiència amb la cobertura de la gota freda

La cobertura informativa del temporal de gota freda que des d’aquest dijous ha deixat quasi 200 litres per metre quadrat en algunes poblacions i ha causat múltiples incidències ha permés a la televisió pública À Punt obtindre el seu rècord històric d’audiència. Segons les dades de Kantar Media recollides per Barlovento Comunicación, aquest dijous, la cadena pública valenciana va registrar el seu màxim diari des de l’inici del mesurament de la seua audiència, amb el 4,7% de quota mitjana. L’audiència mitjana de la resta dels dies és d’un 2,5%.

El programa més vist del dia va ser l’edició de l’informatiu de la nit, que va arribar a aconseguir el 8,3% de quota de pantalla i 181.000 espectadors. L’informatiu de migdia també va registrar una bona dada amb un 8,2% de share mentre que el seu magazín de vesprada À Punt Directe va registrar una quota de pantalla del 5,5%.

Aquest dijous la direcció d’À Punt va decidir iniciar una programació especial per a informar a través dels seus canals –tele, ràdio i web– del temporal de gota freda.

Comparteix

Icona de pantalla completa