Diari La Veu del País Valencià
La Casa de la Cultura d’Alzira acollirà un acte de Falange Española de las JONS

Si res no canvia, dissabte vinent, 27 d’octubre, la Casa de la Cultura d’Alzira (la Ribera Alta) acollirà un acte de Falange Española de las JONS (FE-JONS). Concretament, l’espai públic serà testimoni de la presentació de la candidatura municipal d’aquest partit falangista; una cita que està previst que comence a les 18.00h i en què intervindran el cap provincial de FE-JONS Valencia, Marcos Hermida; el cap nacional de FE-JONS, Norberto Pico, i el delegat de FE-JONS Alzira i candidat a l’alcaldia per aquest partit, Alfredo Escrivá.

Precisament Escrivá és qui més temps està dedicant a compartir en les xarxes socials aquest acte, “on donarem a conéixer el nostre projecte muncipal, la nostra línia política, les nostres idees”. El partit descriu la cita de dissabte com “un acte històric per al nostre moviment” i es presenta com “l’alternativa a Alzira, som valencians i espanyols”. Així, Falange Española de las JONS tindrà l’oportunitat de “ser escoltada” i d'”explicar cara a cara què són i què no són” en un espai ‘solemne’ gestionat per l’ajuntament. En acabar, s’oferirà un vi a les persones assistents. Un vi “espanyol”, concreten.

“Entre dos i tres regidors”

Falange Espanyola de las JONS no es pren les eleccions de broma. En una entrevista publicada en maig en El Seis Doble, Escrivà avançava que el seu partit –”que es desmarca totalment de qualsevol tendència i ideologia franquista o feixista”, però reivindica el falangisme– confiava a traure dos o tres regidors en 2019.

La formació liderada per Escrivà, com no és d’estranyar, recorre al populisme –”Som treballadors, aturats, joves, mestresses de casa i per això coneixem de primera mà els problemes que realment preocupen la societat en la qual vivim” o “veiem els polítics des dels seus luxosos despatxos, des dels seus cotxes oficials, amb els seus sous desorbitats i les seues jubilacions d’or”– i al patriotisme –”Estan duent a terme una mala gestió jugant amb els partidaris de l’independentisme, que pense que no porten més que divisió i crispació”.

Comparteix

Icona de pantalla completa