Diari La Veu del País Valencià
El Centre del Carme projecta aquest diumenge les millors peces de ‘cinedansa’ del festival Fiver

El Fiver International Danse Film Festival ha arribat per primera vegada a València de la mà del Festival Circuit Bucles Dansa, amb una projecció aquest diumenge al Centre del Carme per a mostrar un resum de les “millors” peces actuals de ‘cinedansa’ en l’àmbit internacional.

El centre cultural projecta de forma ininterrompuda des de les 11.00h fins a les 21.00h un total de 17 peces que exploren les possibilitats de la unió entre el cinema i la dansa, provinents de països com el Brasil, Mèxic, Holanda, Canadà, els Estats Units, Escòcia, França i Espanya, detalla Festival Circuit Bucles Dansa en un comunicat.

En una sessió doble, de dues hores de durada cadascuna, es projecten obres guardonades i finalistes del festival Fiver 2018. Es tracta d'”algunes de les millors peces de ‘cinedansa’ que es poden trobar hui en dia en l’àmbit internacional”, la majoria inèdites a l’estat espanyol.

La sisena edició de Circuit Bucles Dansa va començar aquest dissabte, 20 d’octubre, i acabarà diumenge vinent, 28 d’octubre. Sota el lema ‘Subversius’, proposa una experiència artística “rebel i agitadora en espais alternatius, acostant al públic les últimes tendències culturals vinculades a la dansa i incorporant noves perspectives artístiques i estètiques creatives”.

Pel que fa a Fiver, és una plataforma fundada en 2012 i amb seu a Madrid i a Logronyo. També és un festival de dansa en pantalla de reconeixement internacional, que realitza accions contínues de suport, formació i producció relacionades amb la dansa audiovisual en les seues diferents formes. Realitza regularment projeccions, exposicions, publicacions, instal·lacions i accions de recerca, formació i tecnologia.

Comparteix

Icona de pantalla completa