Diari La Veu del País Valencià
Marí, sobre el seu possible fixatge pel PSPV: La pròxima legislatura em veig a ma casa

L’exdiputat de Ciutadans i actual diputat no adscrit a les Corts Alexis Marí ha assegurat que la pròxima legislatura es veu “principalment” a sa casa però considera “curiós el patiment que tenen alguns” sobre el seu futur polític.

Marí s’ha referit així en declaracions als periodistes en ser preguntat sobre si es veia en el PSPV en la pròxima legislatura i ha assenyalat que farà “un plantejament seriós” després que ja l’hagen inclòs de forma hipotètica en les llistes de Compromís i de Podem.

“A Dénia em posen amb Compromís; en altres llocs, amb Podem, i és divertit”, ha reconegut Marí, qui ha bromejat que anava a parlar amb el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Respecte a la polèmica al voltant de l’eurodiputada Carolina Punset, ha assegurat que és “una vertadera pena” que el partit “s’haja convertit en el que s’ha convertit” i ha agregat: “Aquells que parlaven de no traure banderes, de no enfrontar identitats, es dediquen ara a veure qui té la bandera més gran i a llançar-li besos a Marta Sánchez per posar-li lletra a l’himne”.

Sobre les crítiques del PPCV, Marí s’ha mostrat contundent: “És estrany que es queixen persones que tenen moltíssima de la seua gent a la presó per robar”. Al seu judici, la líder dels populars, Isabel Bonig, “potser hauria de canviar Waterloo per la presó de Picassent o per altres que podria omplir amb gent seua que el que ha estat fent és un espoli als ciutadans a la Comunitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa