Diari La Veu del País Valencià
La Policia d’Oriola utilitza una pistola elèctrica per a reduir un home que l’havia amenaçat

Un home de 34 anys que es va mostrar extremadament agressiu amb un policia local d’Oriola (el Baix Segura) ha sigut reduït per l’agent mitjançant la descàrrega d’una pistola elèctrica. Fonts policials han informat EFE que, sobre les 21.30 hores d’aquest diumenge al carrer Bigastre, diversos veïns van alertar al telèfon d’emergències 112 sobre un individu que propinava puntades i cabotades a diverses portes d’habitatges i a cotxes estacionats.

Es tractava, presumptament, d’un home de complexió forta que, quan es va acostar la patrulla, va reaccionar amenaçant ostensiblement un dels agents fins al punt que aquest va haver de retrocedir uns 30 metres per a evitar el contacte. Al final, aquest policia no va tindre èxit en l’intent que l’home es calmara i va utilitzar una pistola elèctrica de control no lesiu que paralitza l’individu durant uns segons per a immobilitzar-lo i col·locar-li ràpidament unes manilles.

Una vegada arrestat, l’home va ser trasllat al centre de salut més pròxim l’equip mèdic del qual, segons les mateixes fonts, va admetre que estava “espantat” per la violència que manifestava el detingut.

Comparteix

Icona de pantalla completa