Diari La Veu del País Valencià
El Teatre Principal de València ofereix descomptes del 50% per a l’espectacle de Carmen Machi

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) ha renovat la seua política de preus per a la temporada 2018-2019 als teatres Principal i Rialto de la ciutat de València. La novetat més important és la creació de l’anomenat ‘preu jove’, que suposa un descompte del 50% en el preu de la butaca dels espectacles que s’exhibeixen als dos teatres que gestiona l’IVC per a tots els menors de 35 anys, que podran triar la millor butaca disponible.

Així, un espectacle com el representat fins al 4 de novembre al Teatre Principal, Cronologia de las bestias, protagonitzat per Carmen Machi, el preu del qual és de 24 euros, a un menor de 35 anys li costarà tan sols 12 euros. I en el cas del Rialto, l’espectacle I tornarem a sopar al carrer, d’un preu de 16 euros, es quedaria per als menors de 35 anys en un preu de 8 euros. A més a més, una important novetat d’aquesta oferta és que les entrades es poden obtindre també a través del web de venda dels teatres i no només a la taquilla, com fins ara.

La nova política de preus pretén acostar els més joves a les arts escèniques per tal de consolidar un nou públic i crear el del futur, així com facilitar l’accés d’aquest sector als teatres. Però l’IVC també es planteja ofertes que premien la constància i l’interés per la seua programació, com l”Abonament 4′, que permet assistir a quatre espectacles programats al Teatre Principal per un total de 50 euros, en butaca preferent i per a qualsevol sessió. En el moment de l’adquisició de l’entrada, l’abonat té dret a comprar una butaca contigua per a un acompanyant amb un 25 per cent de descompte.

L’abonament estarà a la venda fins al 3 de novembre i els espectacles inclosos en aquest abonament són Cronologia de las bestias, fins al 4 de novembre; Antígona, del 9 al 19 de novembre; Tic-Tac, del 21 de desembre al 20 de gener de 2020, i La valentía, del 25 de gener al 3 de febrer. A més, l’Institut Valencià de Cultura disposa d’altres productes promocionals com la targeta “+cultura” o els descomptes habituals a jubilats, estudiants i altres col·lectius.

Comparteix

Icona de pantalla completa