Diari La Veu del País Valencià
Viatjar de València a Lisboa en autobús per un euro

L’empresa FlixBus ha decidit posar a la venda 1.000 bitllets d’autobús al preu d’un euro per a viatjar entre València i Lisboa a bord de la nova línia regular de la companyia que unirà la ciutat del Túria amb la capital de Portugal. Segons ha informat aquesta companyia en un comunicat, la promoció estarà sols disponible els dies 23 i 24 d’octubre per a reservar bitllets per a viatjar des del 27 d’octubre fins al 18 de desembre.

En el preu del bitllet estan inclosos els trajectes amb origen i destinació a València per la qual cosa es podrà anar i tornar a Lisboa per un total de 2 euros, ha destacat l’empresa. La disponibilitat de bitllets està repartida en les diferents dates que hi ha per a viatjar, de manera que en cas que s’acaben els bitllets a 1 euro per a un dia en particular, poden haver-hi encara disponibles per al dia anterior o el següent.

Els tiquets es podran comprar en la pàgina web de FlixBus i en l’aplicació per a mòbils de la companyia. “Hem llançat recentment la nostra línia a València i volem que els valencians coneguen FlixBus”, ha assenyalat la directora de Comunicació de FlixBus a Espanya i Portugal, Elena Compte.

En aquest sentit, la responsable de comunicació ha indicat que “quina millor forma d’animar-los a provar” aquestes línies que amb “un preu simbòlic d’un euro”. Així mateix, ha afirmat que els passatgers que pugen a un FlixBus “gaudiran l’experiència de viatjar en autobusos nous, amb wifi gratis; carregadors per a mòbil o tauleta; espai extra per a les cames”, i altres serveis. Compte ha apuntat, a més, que els preus habituals d’aquesta empresa “són molt més competitius que qualsevol altra opció de transport”, per la qual cosa ha indicat que això converteix la companyia “en la millor opció per servei i per preu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa