Diari La Veu del País Valencià
Maroto assegura que el candidat del PP a l’Alcaldia de València no l’imposarà Génova

El vicesecretari d’Organització del Partit Popular, Javier Maroto, ha assegurat aquest dilluns que el candidat de la formació a l’Alcaldia de València per a les eleccions municipals de 2019 “partirà de la ciutat de València” i que la direcció estatal del partit “donarà suport a la decisió que es prenga”. Una decisió que es coneixerà “abans del 19 de gener”, ha apuntat. Així ho ha indicat Maroto als mitjans de comunicació a València, abans de presidir la reunió del comité executiu del PPCV, en ser preguntat per quan se sabrà el candidat del PP a l’Alcaldia de València.

Sobre aquest tema, i davant les informacions que apunten que el candidat podria ser l’eurodiputat Esteban González Pons, el número dos del PP ha subratllat que el nom del candidat “partirà de la ciutat de València” i lque a direcció del PPCV “estudiarà i ajudarà a triar quina és la millor opció”, mentre que la direcció estatal “ratificarà aquesta decisió sempre amb les opinions que tinguem per a buscar la millor persona”, ha indicat. “La candidatura a la ciutat de València vindrà de València i la direcció nacional donarà suport a la decisió que es prenga. No hi ha cap altre escenari perquè qui millor coneix la realitat a peu de carrer és el PP de València”, ha remarcat.

Respecte al calendari, ha indicat que la intenció és poder conéixer tots els candidats i que aquestos siguen presentats “abans de la Convenció Nacional, és a dir, abans del 19 de gener”, ha assenyalat Maroto.

Comparteix

Icona de pantalla completa