Diari La Veu del País Valencià
EU pregunta al Govern pels 400 milions que s’ha gastat el Consell amb els clubs de futbol
RedactaVeu / Madrid.

El diputat d’EUPV-Els Verds, Ricardo Sixto, ha registrat una bateria de preguntes adreçades al Govern central interessant-se per la seua valoració sobre les milionàries inversions de l’executiu autonòmic valencià, a través de set empreses públiques diferents, en clubs de futbol privats. Segons recorda Sixto, la Generalitat Valenciana “va desemborsar entre 2003 i 2013, almenys 392 milions d’euros per a finançar el València CF, el Llevant UE i l’Hèrcules CF. D’aquests 392 milions, 40 es destinaren a patrocinis”.

El diputat d’EUPV-Els Verds en el Congrés pregunta al Govern, entre altres coses, per la seua valoració d’aquestes pràctiques i per si aquestes injeccions dineràries públiques alteren l’equilibri de la competició esportiva.

Sixto afegeix: “Ens sembla una pràctica intolerable, sobre la qual el Govern hauria de dir alguna cosa, ja que no sols es tracta de diners públics que es destinen a un negoci privat, sinó que a més, s’alteren les condicions de competició entre uns equips i altres”, manifesta.

Comparteix

Icona de pantalla completa