Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de València impulsa una campanya de prevenció d’agressions sexuals a la ciutat

La regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València impulsarà una campanya de prevenció d’agressions sexuals a la ciutat que incidirà en “quines són les actituds del dia a dia que poden considerar-se violència sexual en diferents graus”, segons avança el consistori en un comunicat. L’objectiu és que “la ciutadania en general puga fer una reflexió i prendre consciència amb l’objectiu de canviar o evitar eixos comportaments”, en paraules de la regidora d’Igualtat, Isabel Lozano.

La campanya arribarà a gran part dels espais d’oci de la ciutat, com ara pubs, bars, discoteques, sales de concerts i als diversos esdeveniments que tinguen lloc a València, fonamentalment grans concerts i gires musicals. En la cartellera s’indicaran també números de telèfon institucionals a què poder recórrer si alguna persona ho necessita.

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha explicat que des de l’Ajuntament s’està treballant “en campanyes de sensibilització contra la violència masclista, contra les agressions sexuals i per la prevenció de totes aquestes conductes”. “Sabem que treballar en l’origen d’aquestes violències, que és la desigualtat estructural de gènere, és la millor manera de previndre i, sobretot, donar un context de seguretat a les dones perquè facen el pas de la denúncia quan es troben en aquest tipus de situacions, que puguen sentir que compten amb suport social per a fer-ho”, ha argumentat Lozano.

La Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València, amb la col·laboració de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i l’Associació d’Agències d’Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (ComunitAD), ha adjudicat a la mercantil Democràcia Estudi S.L. l’encàrrec del disseny gràfic i publicitari d’aquesta campanya. La regidoria havia elaborat una convocatòria per a professionals, agències de publicitat i estudis de disseny amb l’encàrrec d’un treball consistent en la creació de la campanya de prevenció de les agressions sexuals a la ciutat de València. En total s’han presentat 26 estudis i professionals. El pressupost per a l’encàrrec és de 12.700 euros més IVA.

Comparteix

Icona de pantalla completa