Diari La Veu del País Valencià
Family Duo recorre el territori per a donar l’oportunitat al talent familiar de participar al programa

Una unitat mòbil del programa musical Family Duo d’À Punt recorrerà distintes zones del País Valencià en busca d’una nova parella que vulga participar al programa. El duo haurà d’estar format per dues persones que tinguen algun vincle familiar. La primera parada de la unitat mòbil està prevista el pròxim divendres, 26 d’octubre, a la ciutat d’Alacant. Aquest dia, d’11.30 hores a 18.30 hores, Family Duo estarà a l’esplanada d’Espanya amb el final de la rambla de Méndez Núñez amb la presentadora Sonia Fernández i el membre del jurat Carlos Marco.

La unitat mòbil està equipada amb una sala on les parelles d’aspirants podran gravar una actuació a cappella, actuació que es pujarà a la pàgina de Facebook de Family Duo en una secció específica dedicada al concurs i que podrà ser votada pels internautes. El vídeo que tinga més vots guanyarà una actuació a l’escenari del programa, tot i que aquesta parella estarà fora de concurs. Els participants poden ser professionals (sense representant) o aficionats. A més, els ciutadans que així ho desitgen tindran l’ocasió de conéixer i fotografiar-se amb les estreles del programa d’À Punt.

La unitat mòbil de Family Duo estarà també aquest dissabte, 27 d’octubre, a la plaça de Ses Majestats els Reis de Benidorm, al Parc l’Aigüera. Allí, entre les 11.00 hores i les 18.30 hores, estarà la presentadora del programa de talent musical Sonia Fernández i la membre del jurat Mari Giner.

La setmana següent, l’acció està prevista també a València, el divendres 2 de novembre. La unitat mòbil estarà al principi de l’Avinguda d’Aragó (per la banda de la rotonda a la plaça de Saragossa) i tindrà la presència de la membre del jurat Sandra Cervera i de la presentadora Sonia Fernández. Finalment, el dissabte 3 de novembre Family Duo visitarà la plaça d’Espanya de Castelló. El presentador Joan Espinosa i la presentadora Sonia Fernández estaran a la ciutat de la Plana. Family Duo és un dels programes principals amb què la televisió pública valenciana compta per a aquesta tardor-hivern i un dels que més repercussió té a les xarxes socials.

Comparteix

Icona de pantalla completa