Diari La Veu del País Valencià
Treballadors de les empreses constructores del circuit de F-1 i funcionaris de la Generalitat avalen les adjudicacions

Tres tècnics de la Unió Temporal d’Empreses que es va encarregar de la construcció del circuit urbà de Fórmula 1 a València i dos funcionaris de la Conselleria d’Infraestructures, investigats per suposades irregularitats en les adjudicacions, han defensat la legalitat del procediment administratiu i els pagaments que es van efectuar a les consultores d’enginyeria i empreses constructores.

El Jutjat número 17 de València investiga, en un sumari declarat secret, possibles irregularitats en les adjudicacions realitzades en 2007 i 2008 per l’empresa pública Gestor de Transports i Ports (GTP) per a les obres del circuit urbà que va acollir cinc grans premis de Fórmula 1 entre 2008 i 2012.

Aquesta causa és una de les quatre actualment obertes en jutjats de València en les quals s’analitzen diversos aspectes de l’organització d’aquest esdeveniment esportiu. Els cinc investigats han avalat la legalitat dels pagaments als contractistes i la correcció en els processos de licitació, adjudicacions i pagaments.

Malgrat que aquestes declaracions anaven a ser les últimes, la magistrada instructora ha acordat cinc compareixences més que es produiran el dijous 15 de novembre amb dos funcionaris de la Conselleria d’infraestructures proposats per la defensa de l’exconseller Mario Flores i i tres investigats.

Comparteix

Icona de pantalla completa