Els parlaments d'ultramar de l'Antiga Corona d'Aragó es retroben a les Corts pel 600 aniversari de la Generalitat

Els president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, se sumarà a la recepció oficial aquest dissabteimatge
/ València
27 octubre 2018 01:00h
El congrés La veu del regne conclou aquest diumenge a Alacant.

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut aquest dissabte al Palau dels Borja els presidents del Consiglio Regionale di Sardegna, Gianfranco Ganau, i de l’Assemblea della Regione di Sicilia, Gianfranco Miccichè, els quals participen en la cloenda del congrés La Veu del Regne, amb el qual s'ha commemorat el 600 aniversari de la creació de la Generalitat Valenciana.

El seguici ha visitat el palau, l'hemicicle i les restes de la Via Augusta, conservades a l'edifici dels grups parlamentaris. Aquesta vesprada continuarà l'activitat a les Corts amb la presentació dels llibres que recopilen les actes del parlament de Sardenya en temps d'Alfons el Magnànim. A la vesprada està prevista una recepció oficial dels presidents, als quals se sumarà el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent.

Per a aquest diumenge, en un acte organitzat per la Universitat d’Alacant al Castell de Santa Bàrbara es tancaran les celebracions per a recordar la creació de la Generalitat i també hi actuarà la formació Capella de Ministrers, amb un concert de música antiga.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next