Diari La Veu del País Valencià
Un establiment de Castelló guanya el premi a ‘Millor fruiteria de barri’ de l’estat espanyol

La Frutería Castellón, situada a la ronda del Millars de la capital de la Plana, ha sigut reconeguda amb el Premi Golden Gold a la ‘Millor fruiteria de barri’. Manuel Segarra, fruiter de tercera generació, ha recollit aquest reconeixement a un negoci que van iniciar els seus pares per a vendre els productes que ells mateixos cultivaven. A poc a poc, el local s’ha anat modernitzant amb un gènere més variat, que inclou fruites i verdures de tot tipus juntament amb altres productes com ara elaborades cistelles de regal. D’aquesta manera, als clients de tota la vida s’han unit noves generacions conscienciades amb l’alimentació saludable i els aliments de proximitat.

VI.P – Asociación de Productores Hortofrutícolas de Val Venosta impulsa guardons que s’han entregat en el marc de Fruit Attraction, una fira que aquestos dies ha reunit professionals de més de 120 països del sector de la fruita. La madrilenya La Huerta de Chamartín i la guipuscoana Frutas Amatriain també han estat reconegudes amb els premis a la ‘Millor fruiteria de mercat’ i ‘Fruiteria més creativa’, respectivament.

Tercera edició dels premis per a professionals de la venda de fruites

Els Premis Golden Gold van nàixer en 2014 com una iniciativa de la VI.P – Asociación de Productores Hortofrutícolas de Val Venosta. Aquestos guardons tenen el propòsit de reconéixer la feina dels professionals que es dediquen a la venda de fruita a l’estat espanyol mitjançant un trofeu i una aportació de 3.000 euros en producte hortofructícola per a impulsar el seu negoci.

En les tres edicions celebrades fins al moment, s’ha destacat la tasca de fruiteries molt variades en estil i procedència, però amb un denominador comú: aportar la màxima professionalitat i entrega en el seu treball.

Amb més de 3.000 inscrits a través del web www.premiosgoldengold.com, un jurat ha estat valorant les candidatures fins i tot amb visites sorpresa als finalistes sota la figura del Mistery Shopper.

Comparteix

Icona de pantalla completa