El PPCV demana la dimissió de Morera "pel seu comportament a favor de l'independentisme"

Rubén Ibáñez assegura que "cal fer ja un 155" al president de les Corts i afirma que "el silenci" de Puig "el converteix en còmplice"
/ València
31 octubre 2018 01:00h
Morera ja va proposar el 2009 a les Corts una comissió d\'experts en finançament autonòmic, que va ser aprovada.

El grup parlamentari popular ha sol·licitat aquest dimecres a la Mesa de les Corts la dimissió immediata del president del parlament valencià, Enric Morera "pel seu comportament aquest cap de setmana a favor de l'independentisme i dels Països Catalans", en referència a la seua intervenció en els Premis Octubre. Així ho ha anunciat Rubén Ibáñez, que ha afirmat que "cal fer ja un 155 a la segona autoritat de la Comunitat Valenciana". "És absolutament reiterativa aquesta actitud que està tenint i no es pot seguir manifestant a favor dels Països Catalans una persona que representa tots els valencians", ha denunciat.

El 'popular' també s'ha referit a Ximo Puig i ha dit que "els valencians no mereixen un president que d'alguna manera està emparant els posicionaments de Morera". "El silenci de Puig és còmplice", ha assegurat. Ibáñez ha conclòs que "sol·licitem que s'aparte ja el president Morera d'aquesta institució [les Corts]".

next