Benlloc es converteix en la capital valenciana del vi aquest cap de setmana

El Festival Viniterrània, que combina enologia, música i cultura, se celebra del 2 al 4 de novembre
/ València
31 octubre 2018 01:00h
Aquesta sèptima edició del festival Viniterrània augmenta les dimensions i es prepara per a albergar més de 500 persones.

L'Ajuntament de Benlloc (la Plana Alta) comença amb els preparatius per a reconvertir-se en la capital del vi, un municipi que, amb poc més de 1.000 habitants, compta amb 5 cellers productors de vi. Vins de la terra i vins convidats s'acompanyaran d'espectacles de música, dansa, teatre, humor, muixerangues i germanor del 2 al 4 de novembre amb la celebració del Festival Viniterrània - Festa de la Verema.

Per sèptim any consecutiu, es prepara un espai protegit que en aquesta edició augmenta les dimensions i es prepara per a albergar més de 500 persones, pensant en què la meteorologia no obligue a cancel·lar cap dels actes.

Encara que des dels inicis ha anat mudant de format, el Festival Viniterrània s'ha consolidat com un espai de trobada dels aficionats del vi, la música i també la cultura, cosa que ha afavorit que les colles muixerangueres valencianes elegiren el municipi per celebrar la Trobada de Muixerangues. Benlloc inclou en la programació del festival aquesta trobada en què es reuniran persones de sis colles muixerangueres i un grup de castellers de Catalunya.

L'últim treball de Kepa Junquera, en exclusiva

Kepa Junquera presentarà per primera vegada i en exclusiva al País Valencià el seu últim disc FOK, amb l'acompanyament i la col·laboració dels artistes valencians Botifarra, Miquel Gil i Hilari Alonso. Un concert que mesclarà el folk i la trikitixa del músic, compositor i productor basc, amb les veus valencianes i també inclou un espectacle de dansa inèdit mai abans vist al nostre territori. 

A més d'aquests dos actes centrals, també es podrà gaudir durant tot el cap de setmana de les actuacions de Xavi Castillo, Trocamba Matanusca, la demostració de la punxada de la bota acompanyada amb la música de la Banda Amor a l'Art de Benlloc, l'espectacle de dansa contemporània Be wine my friend i el concert de rock familiar de Ramonets. També hi haurà sopars, tasts populars jocs infantils, cercaviles i xarrades i taules rodones per a professionals. Tot de forma gratuïta.

next