Diari La Veu del País Valencià
València estrena sis noves connexions aèries

Ryanair ha donat el tret d’eixida a la temporada d’hivern amb l’estrena de la nova ruta entre València i Càller (Itàlia), que operarà dues vegades a la setmana. És una de les sis noves connexions, a més de la de Bordeus (França), Fes i Tànger (el Marroc), Bristol (el Regne Unit) i Palerm, també a Itàlia.

El primer vol València-Càller s’ha produït aquest dimecres 31 d’octubre en l’aeroport de Manises, la qual cosa marca l’inici dels sis enllaços que operarà la companyia low cost durant els pròxims mesos. El calendari d’hivern de Ryanair en la ciutat inclou un total de 44 rutes, entre elles les sis noves connexions.

Per a celebrar l’inici, la companyia ha llançat una oferta de seients des de 9,99 euros per a viatjar fins a finals de gener de 2019. Ja estan disponibles per a reservar en la seua pàgina web fins a la mitjanit d’aquest divendres, 2 de novembre.

La sales & màrqueting manager Spain, Alejandra Ruiz, ha destacat el creixement de Ryanair en l’aeroport de València amb “un calendari d’hivern rècord que ajuda a incrementar les connexions directes amb la ciutat durant tot l’any”.

Comparteix

Icona de pantalla completa