Diari La Veu del País Valencià
Gascó assegura que la prioritat de Puig i Oltra o és construir escoles sinó fer país

La portaveu d’Educació del Grup Popular en les Corts, Beatriz Gascó, ha criticat la despesa en infraestructures escolars del Consell i ha manifestat que la prioritat del president de la Generalitat, Ximo Puig, i de la vicepresidenta, Mónica Oltra, “no és construir col·legis, sinó fer país”. “Els números demostren que la construcció de centres no és la seua prioritat”, ha insistit.

La representant popular ha asseverat que en els tres primers trimestres de 2018 el Consell “solament ha gastat 169.000 euros dels 100 milions d’euros” del pla Edificant.

Així, en l’execució del pressupost de 2018, segons les dades de la Generalitat a data 30 de setembre en GVA Oberta, Gascó assegura que dels més de 73 milions d’euros pressupostats per Edificant per a col·legis “sols han executat un 0,08%, és a dir, sols 66.000 euros, i del pressupost en secundària solament han pagat 103.000 euros dels 37 milions, un 0,28%”.

“És a dir, que dels cent milions globals solament han gastat 169.000 euros, un 0,2%. Els ajuntaments segueixen sense veure els diners del Pla ‘Edifiqueu’ des que es va engegar”, ha agregat.

Comparteix

Icona de pantalla completa