Diari La Veu del País Valencià
À Punt estrena dilluns la versió diària d’Assumptes Interns de la mà de Leonor Watling

L’actriu Leonor Watling i la seua banda Marlango són els convidats de l’estrena de la versió diària de l’access prime time d’À Punt Assumptes interns. A partir del dilluns 5 de novembre, s’emetrà tots els dies a les 20.20 hores, abans de l’informatiu nocturn, amb actualitat en clau d’humor “incisiu”.

El format, fins ara en versió setmanal, arranca una nova etapa en un “atrevit” format de plató conduït per l’humorista Pere Aznar, que ha passat per Likes en #0, Maneras de vivir en Antena 3, Briniac en Cuatro, Anda ya en Los 40 o A vivir que son dos días en la Cadena Ser, detalla en un comunicat la productora, Sunrise Pictures.

Assumptes interns té entre la seua plantilla de col·laboradors l’actriu Maria Juan i la humorista Carol Tomas per a realitzar una anàlisi còmica i crític de l’actualitat. Altres fitxatges són Gema Juan i Chus Lacort (Les Trinis), l’humorista Edu Santamaria i Ramir Calvo, el dj del programa.

Cada dia, pel plató passaran famosos que participaran en aquesta “festa” amb la presència de públic. El primer convidat que apadrinarà l’estrena de dilluns serà Marlango, amb la seua vocalista Leonor Watling al capdavant. El nou access de la radiotelevisió pública valenciana està produït per À Punt Media, en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat.

Comparteix

Icona de pantalla completa