Diari La Veu del País Valencià
‘Botifarra’ estrena l’espectacle ‘De banda a banda’ a Ontinyent

RedactaVeu / Ontinyent

Pep Gimeno ‘Botifarra’ torna a Ontinyent, la ciutat que ha triat per a fer l’estrena oficial del seu nou espectacle.

Amb ‘De banda a banda’, el ‘cantaor’ de Xàtiva durà el divendres, dia 4 d’abril, al Teatre Echegaray el seu nou treball musical, un espectacle en què ‘Botifarra’ recupera i difon amb la seua força atàvica i incontestable més cançons de la tradició oral valenciana.

Però en aquest cas, a més de la rondalla, ho fa acompanyat del músic i cantant Ahmed Touzani, amb qui demostra la proximitat musical i geogràfica de la nostra banda de la Mediterrània i la del sud, a través d’una barreja de tradicions que té com a resultat una fusió esplèndidament sorprenent i de qualitat sonora indiscutible.

Entre el nord d’Àfrica i les nostres comarques del País Valencià, el de Xàtiva desplega el seu bagatge quasi infinit de cants valencians perquè el músic nascut a Tànger els hi done en alguns passatges el toc musical de la seua terra i de la seua llengua. I també alguna sorpresa.

L’Associació Muntis Oci Personalitzat ha organitzat aquesta estrena de ‘De banda a banda’, programada per a divendres 4 d’abril a les 22.30 h. Les entrades en taquilla tenen un preu de huit euros, mentre que les anticipades són a sis euros, disponibles a les oficines de Caixa Ontinyent i a la web. El vídeo de la pre-estrena es pot vore en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa