À Punt llança una aplicació mòbil d''Els Bíters' amb jocs educatius per als més menuts

L'eina gratuïta, disponible per als sistemes Android i IOS, permet veure a la carta els capítols de la sèrie infantil de la cadena pública
/ València
5 novembre 2018 01:00h
Els Bíters, El cau de les feretes i El diari de Bita i Cora són alguns dels continguts que es podran veure l\'1 de novembre.

À Punt Mèdia ha llançat aquest dilluns l'aplicació mòbil d'Els Bíters, l'espai matinal de la cadena pública per als més menuts. L'aplicació inclou un joc d'avatar, tres jocs del tipus arcade i vin-i-un reptes educatius. També conté un accés directe a tots els vídeos de la sèrie i al web de La Colla d’À Punt Mèdia.

Per a personalitzar l'experiència, l'aplicació d'Els Bíters permet a cada jugador crear i modificar el seu avatar en qualsevol moment. Volador, Caçavirus i Botador són tres arcades divertits, als quals es podrà jugar amb el control de qualsevol bíter (Ram, Clic, Data i Net) en diversos desafiaments amb els malvats de la sèrie: Malware i Spam. Per la seua banda, els jocs educatius són vint-i-un reptes distribuïts en tres nivells de dificultat, amb jocs de selecció, arrossegament i creativitat, com ara jocs de memòria, puzles, diferències i sopes de lletres, entre d'altres. 

Des de l'aplicació es pot accedir de manera directa als vint-i-sis capítols de la primera temporada i a vint-i-sis videoclips amb cançons populars valencianes interpretades pels personatges de la sèrie.

Els Bíters són uns éssers binaris i gens ordinaris que habiten a l'interior de totes les tauletes. Ram, Clic, Data i Net són Els Bíters i fan funcionar la tauleta de Pau, una xiqueta de 5 anys. Amb ells es viuen aventures elèctriques tractant de solucionar els encàrrecs de Xip, l'administradora general, tot evitant Malware i Spam, malvats d'un gigabyte que no perden l'oportunitat de fer-los la punyeta digital sempre que poden.

L'aplicació, igual que la que es va llançar el passat mes de juliol sobre La Colla, es pot descarregar de forma gratuïta a través de l’APP Store i en Google Play.

next