Diari La Veu del País Valencià
La versió diària d’Assumptes Interns atrapa 41.000 espectadors en la seua estrena

Assumptes Interns va tindre una estrena de format exitosa aquest dilluns. El programa presentat per Pere Aznar, que ha passat de ser setmanal a diari, va obtindre un 2,4% de quota, 41.000 espectadors i un 52% de fidelitat. A més, segons assenyala la consultora audiovisual Dos30′ amb dades de Kantar Media, va pujar al 5,6 de quota comercial.

A partir d’ara, el format produït per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i coproduït per Sunrise i El Terrat s’emet tots els dies a les 20.20h, abans de l’informatiu nocturn, ocupant l’access prime time d’À Punt.

Assumptes Interns té entre la seua plantilla de col·laboradors l’actriu Maria Juan i la humorista Carol Tomas per a realitzar una anàlisi còmica i crítica de l’actualitat. Altres fitxatges són Gema Juan i Chus Lacort (Les Trinis); l’humorista Edu Santamaria i Ramir Calvo, el dj del programa. Cada dia, pel plató passaran famosos que participaran en aquesta “festa” amb la presència del públic. Els primers convidats van ser Leonor Watling i Alejandro Pelayo (actriu i cantant de Marlango, la primera, i compositor, pianista i productor del grup, el segon).

Aquest dilluns també s’estrenava a la televisió pública valenciana Cartes en Joc, un format d’èxit en altres canals autonòmics com TV3 (Joc de cartes), TeleMadrid o ETB. El programa està presentat pel cuiner de Xàtiva Jordi Garrido i, en cada capítol, tres restaurants competeixen per ser el millor de la seua especialitat. L’estrena, que va endinsar els teleespectadors en tres restaurants de l’Albufera de València, va arribar a un 1,3% de quota, 25.000 espectadors i un 36,3% de fidelitat, segons assenyala la consultora Dos30′.

Comparteix

Icona de pantalla completa