Diari La Veu del País Valencià
Ferri demana al PPCV que deixe de finançar Más Portal per extorsionar càrrecs de Compromís

El portaveu de Compromís, Fran Ferri, ha aprofitat la seua compareixença en les Corts, després de la Junta de Síndics d’aquest dimarts, per a adreçar-se al PPCV i demanar-li que deixe de finançar la web Más Portal perquè es dedica a extorsionar a càrrecs de Compromís a canvi de diners.

El portaveu de la coalició valencianista fa referència al portal de l’editor Andrés Sánchez Aguilar que ja ha sigut denunciat per la Fiscalia després que l’Ajuntament de Xaló (la Marina Alta) presentara, ara fa un any i mig, una denúncia per suposades amenaces i extorsions a regidors i alcaldes d’un total de sis municipis de la Marina Alta i Baixa.

Segons el relat del Ministeri Públic, Más Portal iniciava campanyes d’assetjament contra aquells consistoris que no pagaven una quota mensual, en canvi, aquells que sí que ho feien rebien un tracte preferencial, com és el cas de Calp o Llíber, tots dos governats pels populars. La Fiscalia també demana a la Diputació d’Alacant i a l’empresa de publicitat Zenith que aporten documentació relativa als pagaments efectuats a la web d’Aguilar.

Comparteix

Icona de pantalla completa