Diari La Veu del País Valencià
Compromís i Podem participaran en les concentracions convocades per la sentència de l’impost de les hipoteques

La decisió del Tribunal Suprem de pronunciar-se a favor dels bancs sobre l’impost de les hipoteques ha generat una gran onada de crítiques. Compromís és una de les formacions que va voler deixar palesa a última hora de dimarts el seu rebuig a aquesta decisió i la seua voluntat de traslladar-ho als carrers. “No ens podem quedar de braços creuats mentre segresten la Justícia i la posen al servei de la banca”, manifestava la coalició valencianista a través de les seues xarxes socials.

Compromís ha convocat per a aquest divendres a les 19 hores una manifestació davant del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, després de matindre contactes aquest dimecres amb altres partits, col·lectius com la PAH, entitats de consum i agents socials per tal d’organitzar la mobilització de manera conjunta.

També Podem ha anunciat a través de les seues xarxes socials que participarà en les dues concentracions. “Acompanyarem la gent que es manifesta en la Ciutat de la Justícia per a exigir una Justícia en què es puga confiar i no canvie les decisions importants segons els interessos de la banca”, ha publicat la formació al seu perfil de Twitter.

Comparteix

Icona de pantalla completa