Diari La Veu del País Valencià
Lana del Rey, el primer gran fixatge per al 25é aniversari del FIB

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB), a la Plana Alta, ha anunciat aquest dimecres la presència de Lana del Rey com a primer cap de cartell per a la seua edició de 2019, la vint-i-cinquena, a la qual se sumaran a més The 1975, LA M.O.D.A., Blossoms, Cupido i Cariño.

L’artista nord-americana, inèdita al FIB, “omplirà de màgia el festival amb el seu fantàstic directe”, segons han informat fonts del certamen en un comunicat.

Amb cançons “altament emocionals en les quals va despullant sentiments i passions sota un mantell pop suggeridor i addictiu”, Lana del Rey es converteix en el primer gran nom per al vint-i-cinqué aniversari del FIB, que tindrà lloc del 18 al 25 de juliol al recinte de festivals de Benicàssim.

Amb quatre discos excel·lents que “han arribat pel cap alt de les llistes i amb una gran quantitat de seguidors a tot el món, la novaiorquesa està triomfant i no és casual”, han indicat les mateixes fonts.

La seua música, “banyada de matisos i suggeriments”, està repleta de cançons “seductores” com ‘Love’, ‘Venice Bitch’, ‘High By The Beach’, ‘Blue Jeans’ o ‘Summertime Sadness’, entre moltes altres.

També estarà en aquest 25é aniversari el “gran pop” replet d’èxits de The 1975, la banda de Manchester –igual com Blossoms–liderada per Matt Healy que repassarà temes com ‘Sex’, ‘Xocolata’, ‘Love Me’ o ‘The Sound’ i que prepara nou disc per a la pròxima primavera.

Els fitxatges espanyols d’aquesta primera tanda són La Meravellosa Orquestra de l’Alcohol, LA M.O.D.A., amb la seua “aclaparadora proposta amb influències folk, country, punk i rock and roll”; el pop efervescent de Cupido, nascuts de la unió del raper Pimp Flaco i d’indie de Sol Astra, i “la frescor, la desimboltura i la diversió desenfrenada” de Cariño.

Comparteix

Icona de pantalla completa