La Vall d'Uixó serà el primer municipi per on passarà l'antenista d'À Punt

La nova secció del magazín À Punt Directe visitarà pobles xicotets, els que tenen més bars i els que tenen més població infantil per a sintonitzar la cadena pública
/ València
8 novembre 2018 01:00h
El 12 de novembre s\'estrena dins el magazín À Punt Directe la secció protagonitzada per l\'antenista.

L'antenista és un personatge que a partir de dilluns vinent recorrerà el territori valencià per a solucionar els problemes de recepció del senyal televisiu. Tal com va avançar Diari La Veu aquest dimarts, l'antenista també tindrà una secció que el 12 de novembre s'estrena dins el magazín À Punt Directe i que cada dia, durant les setmanes vinents, ajudarà la ciutadania a sintonitzar la televisió pública.

Óscar Tramoyeres, que també participa en el programa Comediants, serà l'antenista d'À Punt, un personatge que anirà acompanyat per un equip de tècnics professionals que, durant els pròxims mesos, visitaran cada dia una localitat valenciana per a ajudar el veïnat a sintonitzar À Punt.

El primer municipi serà la Vall d'Uixó (la Plana Baixa). Després, l'antenista visitarà Algemesí (la Ribera Alta), Calp (la Marina Alta), Rafelbunyol (l'Horta Nord) i la ciutat d'Alacant. A més, té previst acudir als pobles valencians amb menys població, als que estan més alts, als que tenen més bars per persona, als que tenen una població que ha crescut més o als que tenen més xiquets, entre d'altres.

L'antenista també es podrà seguir per la ràdio, per la web i per les xarxes socials d'À Punt Mèdia.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next