Diari La Veu del País Valencià
Renfe triplica a partir del 12 de novembre l’oferta de trens entre Castelló i Vinaròs amb 16 nous serveis

Renfe triplicarà a partir del 12 de novembre l’oferta de trens entre Castelló i Vinaròs, amb 16 nous serveis, dins del marc de les Obligacions de Servei Públic, segons ha informat la companyia ferroviària en un comunicat.

L’ampliació de l’oferta estableix huit serveis per sentit, entre ambdues ciutats, i l’adaptació de la resta dels serveis actuals de Mitja Distància. Aquesta xifra suposa triplicar les freqüències entre Castelló i les principals poblacions de les comarques de la Plana Alta i el Baix Maestrat en programar-se una oferta global de 24 serveis de dilluns a divendres, 12 per sentit.

D’aquesta manera, segons Renfe, la nova oferta possibilita una major relació de serveis i freqüències entre les estacions de Castelló, Benicàssim, Orpesa, Torreblanca, Alcalà de Xivert, Benicarló-Peníscola i Vinaròs.

L’oferta de freqüències es triplica amb 154 trens setmanals que incrementen “exponencialment” la mobilitat entre la capital i les principals ciutats de la Plana Alta i el Baix Maestrat i que suposen 82.000 places durant la setmana.

La forquilla d’horaris s’estableix des de les 6.25h, amb l’inici del servei, fins a les 21.07h, amb l’eixida de l’últim tren entre ambdues ciutats. Les noves freqüències, juntament amb els trens que actualment presten servei, “s’han espaiat per a cobrir adequadament totes les franges horàries”, segons Renfe.

Comparteix

Icona de pantalla completa