Diari La Veu del País Valencià
Els Premis de la Música Valenciana, el més vist d’À Punt aquest dijous

La gala dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana que va emetre la televisió d’À Punt ha sigut l’espai amb més audiència aquest dijous. La cerimònia dels guardons que la cadena pública va oferir en prime time des del Teatre Principal de Castelló de la Plana va obtindre un 1,7% de quota de pantalla, 35.000 espectadors i 144.000 contactes, segons publica aquest divendres la consultora d’audiències televisives Doc30′.

La cerimònia va ocupar la franja horària de 22.00 a 00.00 d’aquest dijous. Conduïda per Vicent Colonques i Mireia Pérez –els presentadors del programa de la cadena pública valenciana L’Estudi–, els primers premis creats per la Generalitat per a reconéixer la tasca dels professionals del sector musical van ser l’espai d’À Punt que més espectadors va enganxar a la xicoteta pantalla.

Segons afegeix la consultora, Assumptes Internsque aquesta setmana ha estrenat el nou format diari– va tindre aquest dijous una quota de pantalla de l’1,2%, 20.000 espectadors i un 52,1% de fidelitat, unes dades d’audiència que en la suma setmanal arriben a un 1,8% i a 30.000 espectadors.

Comparteix

Icona de pantalla completa