Cinc persones estan hospitalitzades a Castelló de la Plana amb una intoxicació per consumir bolets

Tres adults i dos menors van ingressar aquest cap de setmana després de menjar bolets de l'espècie 'Amanita ovoidea'
/ Castelló de la Plana
12 novembre 2018 01:00h
Els pacients es troben ingressat a l\'Hospital General de Castelló.

Tres adults i dos menors es troben ingressats a l'Hospital General de Castelló després de patir una intoxicació alimentària pel consum de bolets, segons han informat fonts del centre hospitalari. El diagnòstic és intoxicació lleu. Així, una dona de 45 anys, dos homes de 48 i 58 anys i dos menors van ingressar dissabte passat a l'Hospital General després de consumir bolets de l'espècie Amanita ovoidea.

Els tres adults es troben en planta, mentre que els dos menors estan en la Unitat de Vigilància Intensiva Pediàtrica i Neonatal, però seran donats d'alta a planta en les pròximes hores. Dos dels adults i els dos menors són família, segons ha pogut saber Europa Press.

El passat 29 d'octubre l'Associació Micològica de Castelló (ASMICAS) va alertar sobre la proliferació de bolets mortals al Pinar del Grau de Castelló. L'associació va fer aquest avís amb la finalitat que no siguen consumits per la ciutadania. Segons va explicar el president de l'associació, Cándido Sos, es tracta de l'espècie Lepiota brunneoincarnata.

next