José Asensi registra els seus avals per a les primàries del PSPV a Alacant malgrat que estan suspeses

L'equip del candidat remarca que més d'un centenar de persones li donen suport
/ València
13 novembre 2018 01:00h
El PSOE i el PSPV han acordat suspendre les primàries a Alacant fins que hi haja un "clima de consens".

José Asensi, candidat a les primàries a l'agrupació local del PSPV d'Alacant, ha presentat aquest dimarts els 104 avals per a concórrer a la convocatòria interna que havia de decidir el cap de llista a l'Alcaldia de la ciutat, un procés que tant el PSOE com el PSPV han decidit ajornar fins que s'aconseguisca un major i "més estable clima de consens" per a triar el "millor candidat o candidata".

Segons han informat a Europa Press fonts de l'entorn d'Asensi, la decisió s'ha pres després que no s'haja rebut cap notificació oficial de la paralització o suspensió de les primàries a la ciutat, anunciada aquest cap de setmana després d'un acord de les direccions socialistes.

L'equip de José Asensi ha subratllat que s'han formalitzat 104 avals, el màxim permés per a donar suport a cada candidatura. Diumenge passat aquesta candidatura en tenia 194.

Per la seua banda, la candidata Eva Montesinos ha mostrat la seua satisfacció perquè Asensi haja optat per seguir endavant en un procés "legítim" i que habilita "els militants a decidir quin candidat volen".

Sobre aquest tema, ha sostingut que, si un candidat no compleix, ha de ser apartat, però que "no s'ha d'acabar amb el procés". La candidatura de Montesinos té previst registrar un escrit davant el Comité de Garanties perquè detalle la decisió de suspendre les primàries al llarg d'aquesta setmana. A més, des del seu entorn han definit com a "molt preocupant" que la decisió de suspendre les primàries s'haja conegut a través dels mitjans i no d'una comunicació oficial.

next