Un vigilant de seguretat troba una mà a les vies de l'Estació del Nord

La Policia descarta que es tracte d'un homicidi i pensa que pot ser la resta d'un atropellament anterior
/ València
13 novembre 2018 01:00h
Renfe Rodalies oferirà prop de 12.500 places extraordinàries diàries, que s\'afegeixen a l\'oferta habitual entre València i les localitats de Gandia, Sagunt, Aldaia, Cullera, Alzira, Xàtiva.

Un vigilant de seguretat va trobar la passada setmana una mà en les vies del tren entre l'Estació del Nord de València i la de Joaquim Sorolla.

El vigilant va localitzar la mà cap al migdia de divendres 9 de novembre, segons han confirmat aquest dimarts fonts de la Prefectura Superior de Policia. El vigilant va explicar que feia dies que la veia a la plataforma, una setmana concretament, encara que pensava que es tractava d'un guant.

Quan es va acostar a recollir-lo, va comprovar que realment era una mà, per la qual cosa va alertar la Policia, que s'ha fet càrrec de les investigacions per a intentar determinar a qui pertany i la seua procedència.

La Policia descarta inicialment que es tracte d'un homicidi o d'un suïcidi i apunta al fet que poguera haver-se tractat d'un atropellament, en el qual aquest membre s'hauria quedat enganxat a una part del tren i posteriorment va caure a la plataforma de l'estació. No obstant això, encara es desconeixen les causes del succés.

next