Diari La Veu del País Valencià
Compromís planteja que no es puga posar publicitat institucional en mitjans que anuncien apostes

Compromís, junt amb el PSPV, presentarà una esmena a la Llei d’Acompanyament perquè es modifique també la Llei de Publicitat Institucional, aprovada enguany. La finalitat és evitar que els menors tinguen accés a la publicitat d’apostes i jocs d’atzar, ja que “és un problema greu que està creant unes addiccions molt nefastes per a aquestos joves”. Així ho anunciat el síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri, en declaracions posteriors a la Junta de Síndics d’aquest dimarts.

Ferri ha avançat que “tenim el vistiplau, creiem, del PSPV” i ha manifestat que “intentarem introduir-ho en la Llei d’Acompanyament”. A més, ha afegit que a la coalició valencianista “li consta que també en la llei d’infància s’està arribant a un acord sobre aquesta qüestió, però sobre qüestions generals”.

Sobre la modificació de la llei, ha explicat que “es plantejarà que no es puga inserir publicitat institucional en mitjans que tinguen accessible a menors publicitat de cases d’apostes o de jocs online“. “No inclou el tema de les loteries”, ha remarcat.

Ferri també ha avançat que, a més, en el ple següent ja entrarà la Llei del Joc, una normativa “que també parla d’aquestes qüestions”. “El territori valencià està sobresaturat de cases d’apostes“, ha conclòs el síndic de Compromís.

Comparteix

Icona de pantalla completa