Diari La Veu del País Valencià
Albiol: “Fabra no pot seguir mirant cap a altre costat després de la mort a Pego pels deutes hipotecaris”

RedactaVeu / València

La diputada d’EUPV en Les Corts Valencianes, Marina Albiol, ha qualificat de “terrible” la mort ahir d’un home a Pego, que estava immers en un procés d’execució hipotecària.

Albiol considera que les nombroses morts que s’han produït per aquestes causes “es poden qualificar com a assassinats del sistema”.

La parlamentària ha afirmat que “la degradació total dels serveis públics i la política allunyada de la ciutadania que practiquen el Govern central, i també el Consell, tenen conseqüències gravíssimes”.

Per aquestes raons, Albiol considera “injustificable que ambdues administracions es creuen de braços i miren cap a altre costat davant un drama que està costant vides humanes”, s’ha lamentat.

Albiol ha criticat que la degradació total del sistema “és la responsable del que està ocorrent”. En aquest sentit ha recordat que “el Consell no té polítiques públiques d’ocupació, no s’ha preocupat pels desnonaments al País Valencià, i el Govern central està més preocupat de protegir i beneficiar els interessos dels bancs que els dels ciutadans. I eixa és la duríssima realitat que porta a drames com el que visquérem ahir a Pego”.

Comparteix

Icona de pantalla completa