Diari La Veu del País Valencià
Presentació de l’Associació de Patrimoni Industrial Valencià, APIVA

RedactaVeu / València.

Durant l’acte, a més de la presentació de l’associació, es realitzarà una taula redona, comptant amb personalitats en la matèria, on es debatrà sobre l’estat actual del patrimoni industrial valencià des de diverses perspectives.

La idea de l’associació va sorgir en el passat VI Congrés per a la Conservació del Patrimoni Industrial i de l’Obra Pública a Espanya (TICCIH).

APIVA, naix amb uns objectius molt clars: la difusió, posada en valor i protecció del patrimoni industrial valencià per a, així, donar a conèixer a tots els ciutadans aquest patrimoni desconegut per molts, i infravalorats pels altres, el qual és el vestigi de la nostra història més recent, tant econòmica com social.

Per aconseguir aquests objectius, l’associació realitzarà diverses accions i esdeveniments com, per exemple, la creació de rutes industrials, jornades i xerrades de difusió, tallers infantils, entre d’altres activitats. A més, també presentarà denúncies front als enderrocs i deteriorament, o informes de protecció.

Comparteix

Icona de pantalla completa