Diari La Veu del País Valencià
València és escollida com la millor destinació espanyola per al turisme d’esdeveniments en 2018

Iberian Business Travel Association (IBTA) ha reconegut València com la millor destinació MICE nacional 2018 (és a dir, per al turisme de reunions, incentius, congressos i exposicions, per les seues sigles en anglés). El premi ha sigut lliurat en la Gala de Turisme de Negocis, que enguany s’ha celebrat a Barcelona.

La regidora de Turisme i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha afirmat que “estem molt orgullosos de la rellevància que la ciutat de València està assumint en el segment MICE, tant nacional com internacional, molt vinculat als valors de qualitat i de competitivitat. Tant el sector privat com les administracions públiques som molt conscients de rellevància del turisme de reunions per a la rendibilitat i la sostenibilitat del turisme en les ciutats”. Així mateix, ha afegit que “València compta amb un sector molt professional i implicat, infraestructures d’avantguarda i recursos per a albergar esdeveniments de diferent dimensió donant una resposta satisfactòria”.

El director de la Fundació Turisme València, Antonio Bernabé, ha destacat que “és una satisfacció rebre aquest reconeixement, un premi que atorguen els mateixos professionals del sector turístic MICE, que valoren l’esforç que s’està fent a València, a través de la Fundació Turisme València i de totes les empreses i seus que formen el Convention Bureau, en el qual treballem conjuntament per a fer de València una destinació referent en aquest segment”.

IBTA és l’organització espanyola de viatges i reunions d’empresa més important, un segment que València treballa intensament a través del programa de producte València Convention Bureau de la Fundació Turisme València. Aquest programa, participat activament pel sector empresarial valencià, té l’objectiu d’establir les línies d’actuació necessàries per a posicionar València com a destinació MICE principal no només en l’àmbit estatal sinó també en l’internacional.

Els premis Business Travel, impulsats per IBTA per tercer any consecutiu, tenen l’objectiu de reconéixer l’especialització i professionalitat dels serveis turístics adreçats al client corporatiu. A més de la ciutat de València, han sigut guardonats Delta Airlines, Lufthansa, Singapur Airlines, Nautalia i la ciutat de Marràqueix, entre d’altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa