Diari La Veu del País Valencià
El jutge del ‘Cas Nóos’ cita a declarar 15 testimonis a València
ACN / València

En la mateixa providència, Castro informa que tramita el recurs d’apel·lació del sindicat Manos Limpias contra la decisió de no citar a declarar Iñaki Urdangarin, Diego Torres i Ana María Tejeiro per blanqueig. 



Queda pendent la citació del jutge de Nóos a l’expresident Francisco Camps, que ha de respondre les repreguntes formulades per les parts després de la seua declaració com a testimoni. Camps declararà per escrit, acollint-se al seu dret com a expresident autonòmic. 



Segons les acusacions, l’institut Nóos que presidien Iñaki Urdangarín i el soci Diego Torres hauria aconseguit contractes per més de 4 milions d’euros en les tres edicions de les cimeres València Summit, entre 2004 i 2006, unes reunions d’experts en la gestió d’esdeveniments esportius internacionals.

Aquestes edicions varen ser organitzades per una fundació dependent de l’Ajuntament de València en col·laboració amb la Generalitat Valenciana.

Igualment, l’administració valenciana hauria pagat 382.000 euros a Nóos per a l’assessorament de la candidatura de València per ser la seu dels Jocs Olímpics Europeus, un esdeveniment que mai no es va celebrar.

Comparteix

Icona de pantalla completa