Diari La Veu del País Valencià
València reobri parcs, jardins i cementeris en una jornada de treva a les pluges

L’Ajuntament de València ha informat de la reobertura dels parcs i jardins de la ciutat, tancats ahir per l’episodi de pluges torrencials, i del restabliment amb normalitat aquest matí del servei de cementeris.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha indicat que aquest dissabte serà una jornada de transició, ja que hi ha nivell verd d’avís de pluges en tot el territori, però ha alertat que per al matí de diumenge es reactivaran les precipitacions, sobretot a Castelló, València i el nord d’Alacant, zones en les quals podrien ser localment fortes i persistents.

Aemet ha informat així mateix que aquest divendres va ser el ruixat més intens a la ciutat de València des del 9 d’octubre de 2008. El consorci provincial de Bombers de València ha estat realitzant aquest matí tasques de manteniment en diversos municipis de la Ribera Alta.

Aemet també ha informat que des de dimecres passat, quan va començar el temporal de pluges torrencials, fins aquest dissabte a les 8 hores, les precipitacions han deixat acumulats més de 493 litres per metre quadrat en localitats de la demarcació de València i d’Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa