Més de 1.000 persones vibren en la setena edició del Festival Deleste

Una de les actuacions més esperades va ser la del grup Los Planetas amb la interpretació del seu àlbum més important
/ València
18 novembre 2018 01:00h
Un total de dotze propostes musicals tingueren lloc durant tot el dissabte.

El Festival Deleste ha completat la setena edició amb una assistència "rècord" que ha omplit el Palau de la Música de València amb 1.700 persones i dotze propostes musicals repartides durant tot el dia, des de les 11.00 fins a les 03.00 de la matinada.

Així, segons ha indicat l'organització en un comunicat, aquest espai de la ciutat es consolida amb la seua proposta d'obrir-se a totes les músiques i es converteix per un dia "en el temple del rock, indie i pop".

Los Planetas, el gran reclam de Deleste 2018, han interpretat davant un auditori ple l'àlbum més important dels seus vint anys de carrera, Una semana en el motor de un autobús. Un xou "molt especial" junt amb el quintet de corda Cosmotrío i David Muntanyès al piano que ha trobat en l'Escenari Cerveses Alhambra el seu entorn idoni.

En aquest mateix espai La Bien Querida, Sr. Chinarro i El Petit de Calc Eric han posat la nota musical indoor. En la terrassa (Escenari LivingCulture) des de primera hora del matí van tindre lloc les actuacions amb Fuego Amigo, Els Jóvens, Wind Atles, Marem Ladson, Los Invaders, Los Punsetes i Tversky; i la fi de festa en el Hall dels Tarongers (El Saló) ha estat a càrrec de The Basement Sound System.

next